Lumiere Glow Clinic

Velkommen til oss!

Lumiere Glow Clinic

På Lumiere Glow Clinic tilbyr vi en skreddersydd behandlingsplan tilpasset dine individuelle behov og ønsker. Vårt fokus er på nøye utførte behandlinger som gir naturlige resultater.

Vi prioriterer kvalitet i vårt arbeid, og det er viktig for oss at du som klient føler deg trygg og fornøyd. Vi benytter kun de beste produktene fra anerkjente leverandører, og hos oss utføres både estetiske og medisinske behandlinger.

Blant behandlingene vi tilbyr finner du:

Våre dedikerte behandlere er opptatt av kundens velvære og skjønnhet. Vår kompetanse gir deg trygghet, enten du velger medisinske, estetiske eller skjønnhetsbehandlinger. Hos oss kan du være sikker på at du er i gode hender.

Fra høsten får vi inn kosmetisk lege som utfører avanserte kosmetiske behandlinger på trådløft. Mer informasjon kommer.

For å følge med på kampanjer og gode tilbud, kan du følge oss på Instagram eller Facebook under navnet Lumiere Glow Clinic. 

Sahra
Eier og daglig leder

Sahra er grunnder av klinikken, er spesialsykepleier innen klinisk sykepleie samt kosmetisk og estetisk sykepleie. Hun tilbyr alt av medisinske og kosmetiske behandlinger.

Ketil
Ansvarlig lege

Ansvarlig lege er Dr. Ketil Fredrik Olsholt. Nye pasienter gjennomgår en e-konsultasjon før medisinsk behandling. Dr. Olsholt godkjenner behandlingen og er tilgjengelig både før og etter konsultasjonen.

Katarina
Maderoterapeut

Katarina er sertifisert innen microblading fra det anerkjente Phi Academy og er maderoterapeut. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle